Netto Operational Lease

Netto Operational Lease

Wat is Netto Operational Lease?

Wat is Netto Operational Lease?

Netto Operational Lease is een ideale oplossing voor wie graag zelf zaken zoals verzekering en onderhoud regelt bij het leasen van een auto. Bij deze leasevorm ligt uw maandelijkse leasetarief lager dan bij bijvoorbeeld Full Operational Lease, wat het een kostenefficiëntere optie maakt. Desondanks profiteert u nog steeds van de zakelijke voordelen van leasen.

Voordelen van Netto Operational Lease

Voordelen van Netto Operational Lease

Kostenefficiëntie: Door zelf bepaalde aspecten zoals verzekering en onderhoud te regelen, kunt u een lager maandtarief verwachten in vergelijking met Full Operational Lease. Dit maakt Netto Operational Lease een voordelige keuze voor ondernemingen die kosten willen besparen.

Gemakkelijke budgettering: Met een vast maandbedrag en een vooraf bepaalde looptijd kunt u de leasekosten gemakkelijk budgetteren. Dit biedt financiële zekerheid en voorspelbaarheid voor uw bedrijf.

Geen restwaarde risico: Omdat de auto niet op uw balans staat, loopt u geen risico met betrekking tot de restwaarde van het voertuig. Dit geeft extra gemoedsrust en financiële stabiliteit.

Behoud van kredietruimte: Aangezien u geen bedrijfskapitaal hoeft te investeren, blijft uw kredietruimte intact. Dit stelt u in staat om andere investeringen te doen en uw financiële flexibiliteit te behouden.

© Copyright Autohuys Kooistra 2024 Gebouwd door JDJ-ICT uit Groningen