Financial Lease

Financial Lease

Wat is Financial Lease?

Wat is Financial Lease?

Bij Financial Lease financiert u het volledige aankoopbedrag van uw nieuwe of gebruikte Volvo (exclusief btw). In tegenstelling tot Full Operational Lease, waarbij alle service-elementen zijn inbegrepen, bent u bij deze leasevorm zelf verantwoordelijk voor onderhoud, verzekering, en andere aspecten van het voertuigbeheer. Tevens draagt u zelf het restwaarde risico.

Voordelen van Financial Lease

Voordelen van Financial Lease

Volledig eigenaar: Na afloop van de leaseperiode wordt u volledig eigenaar van uw Volvo. Dit biedt u de mogelijkheid om het voertuig te behouden of door te verkopen.

Flexibele maandtermijn en looptijd: De maandelijkse termijnen en de looptijd van de lease kunnen worden afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Dit biedt maatwerk en flexibiliteit in uw financiële planning.

Vaste rente: De rente voor de hele looptijd van de lease wordt vastgesteld, waardoor u zekerheid heeft over de kosten gedurende de gehele periode.

Mogelijkheid tot belastingvoordeel: Als ondernemer kunt u mogelijk profiteren van belastingvoordelen, zoals renteaftrek, bij het leasen van een auto via Financial Lease.

© Copyright Autohuys Kooistra 2024 Gebouwd door JDJ-ICT uit Groningen